Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2014.02.06 23:31

Splash About márkáról - Mi is ez?

Egy rövid összefoglaló arról, hogy miért is érdemes ezen termékeket megnézni.

A MÁRKÁRÓL

Splash About márka 20 évvel ezelőtt jött létre. Specializálódott a fürdő ruházati szükségletek fejlesztésére csecsemők, gyermekek és felnőttek számára.

Raktár és a forgalmazás Nagy Britanniában található, míg a székhely, amelyben a tervezés és a termékek fejlesztése folyik Franciaországban található. Itt a vállalatnak saját úszómedence és rengetek nap áll rendelkezésükre a minőség ellenőrzéshez.

splasth about ilustrace

Termékek fejlesztéséhez konzultálnak a szülőkkel, úszó oktatókkal és független vizsgáló intézményekkel Nagy Britanniában, Franciaországban és Ausztráliában. Továbba tesztelve vannak a biztonságra, erőre és kitartásra. Nagy hangsúlyt fektetnek a dizájnra és a termék innovációjára.

 

MIÉRT VÁSÁROLJON TŐLÜNK?

A Splash About tökéletes termékeket hoz létre és büszke a minőségi előírásra, amelyet választottak.

Sokféle gyermek medence igényeihez kínálunk, kényelemre szabott termékeket különösen az Ön nyugalmára. A mi csodálatos és nélkülözhetetlen termékeink védik a csecsemőket és a gyerekeket, ahogy a vízben úgy a szárazföldön is.

splash about

Az összes termékünk tesztelve van képzett úszó oktatók és gyógytornászok felügyelete alatt. Tanusítványokat az európai szabvány szerint EN13138-1 és az egyik legfontosabb bizonyítvány adták ki a CRITT.

A gyermekek úszó igényeinek megfelelően napvédelmet SPF50+ tartalmaznak, melyek áthatolhatatlanak a nap sugarainak.

1. A két fő fejlesztőnk a Splash About cégből több mint 38 éves tapasztalattal rendelkeznek a gyermeki fürdőruha ágazatból és dizájnnal. Mindkettőnek széles körű ismeretei vannak az anyag-hordás technológiában, biztonsági előírásokban és gyermek szükségletekben.

 • Tervezőink termék elismeréseket szereztek, amely befolyásolta az egész gyermekúszás világát. A legjobb csecsemő úszó oktatókkal dolgozunk Nagy Britanniában. Termékeinket a többiek másolták, de sokszor a legolcsóbb anyagokkal dolgoztak, ezért gyenge minőségűek.

Raktár és a forgalmazás Nagy Britanniában található, míg a székhely és az igazgatóság Franciaországban található.

2. Fürdőruháink nem csak jól néznek ki, hanem tökéletes védelmet nyújtanak a természettel szemben, valamint segíthetnek gyermekének fejleszteni az úszását. Hagyományos neoprén ruha, tipikus úszás viselet nehezen öltözhető - de a miénk nem. Gyors fixálást használunk - biztonságosat - jól oldott kapcsokkal, hogy az öltözőben ne harcoljon az öltözéssel.

  • Termékeink védik gyermekét a káros napsugaraktól és a a potenciális bőrráktól. Minden termékünk  tesztelve van a kitartásra és biztonságra mint a vízben, úgy a szárazföldön is. Az összes úszóruhánk SPF50+ biztonságot kínálnak (a legnagyob lehető védelem) amely jutalmul 50+ igazolást kapott az Arpansától, amely Ausztrál tesztelő vállalat, aki megalakította a tesztelő határokat az anyagoknak, amelyek napvédelmet kínálnak.

splash about

 • Legújabb neoprén anyagokat használunk, amelyek puhábbak és rugalmasak és könnyen öltözhetőek. Ezután az öltözködés kevesebb időbe telik, könnyebb, kényelmesebb és szórakoztatóbb.
 • Minden úszó termékünk elérte az európai biztonsági előírásokat CE Mark EN131138 - 1:2003 és a fő vizsgálati intézménnyel voltak tesztelve Európában, CRITT.
 • Ha csökkenti a felhajtóerőt, Splash About úszómellény ekkor sem változtatja a méretét, ha nem szeretné. Más, versenyképes termékek olyanok, hogy amint kiveszik a zsebből a lebegtetőt, mindjárt megváltozik a mérete, ami nagyobb.
 • Természetesen a mi mellényeink védve vannak az átméretezés ellen is. Az úszómellénynél a használati utasítás egyértelműen magyarázza, hogyan kell használni ezt a rendszert és mutatja a a legnagyobb előnyeit is.

3. Kialákítása kifejezetten egyszerű használatú, például Baby Neoprén-kombi teljesen szétnyílik, első része alul nyílik és így egyszerűen és gyorsan felvehető vagy levehető, ez könnyen megy nem csak Önnek, hanem a gyermekének is.

splash about

 • Fürdőruháink jól néznek ki - egyértelmű szinek, vidám nyomatokkal és díszítéssel.
 • Happy Nappy fürdőruha védi a medencét a szennyeződéstől, így a gyerekek biztonságosan úszhatnak tiszta vízben. Angol csecsemő úszó iskolák már ragaszkodnak, hogy minden gyermek Happy Nappy fürdőruhát használjon az osztályában.
 • Soha nem használunk polycotton anyagot, amely a vízben gyorsabban átázik, mint más anyagok, amelyekből fürdőruhát gyártanak. Ezeknek a ruháknak felhasználása veszélyes és kényelmetlen. Termékünk használatával ez a gond soha nem fordul elő.

4. Minőséges és megbízható munkát mutatunk ügyfeleinknek. Tisztességesen üzletelünk és csak azokat a termékeket adjuk el nekik, amelyeket mink terveztük és igyekszünk kiegyenlíteni az ügyfél követelményeinek.

 • Meghallgatjuk a többi gyermek úszó szakembert és szakértőket, akik megmutassák nekünk, hogyan javíthatunk termékeinken és szolgáltatásainkon.
 • Meghallgatjuk Önök javaslatait és állapításait: sok fejlesztésre való dolog éppen az ügyfeleinktől jutott el hozzánk.
 • A Splash Aboutnak prioritása a gyermekek kényelme és védelme. Termékeink hosszú design úton vettek részt, de senki más nem kínált bónuszokat, amelyek a Splash About kínál - kényelem, biztonság.
 • Termékeink számos fogyasztóvédelmi kiadványokban vettek részt.

splash about

„Attól a pillanattól, amikor a Happy Nappy fürdőruha kötelezővé vált a mi úszásoktatásunkon, úgy találtuk, hogy a szülők és az oktatók a vízben kevesebbet leterheltek. Korábban féltek az esetleges "balesettől", ami fenyegethette volna az óra végét. Ez már nem fog előfordulni, mivel az Ön terméke csodálatos és a szülők imádják."

Lisa Bouted, úszó iskola vezetője “ Bebe Leisure Ltd.

TANÚSÍTVÁNYOK

CE MARK TANUSÍTVÁNY

CE mark tanusítvány hivatalos tanusítványok az európai megegyezéshez és az európai szabványhoz EN13138-1. Az összes fürdőruhánknak és lebegtetőnknek ezzel a tanusítvánnyal kell rendelkeznie, hogy el tudjuk adni Európában. CRITT egy európai vezető vizsgálat.

Kattintson az alábbi termékekre és megnyílik a hozzá való tanusítvány PDF formátumban:

SPF TANUSÍTVÁNYOK

SPF tanusítványt az ARPANSA adja ki, ausztrál tesztelő intézmény, amely megállapította kezelési és biztonsági terve a napvédő termékekre. Maximális szerezhető pontszám 50+.

Kattintson az alábbi termékekre és megnyílik a hozzá való tanusítvány PDF formátumban:

Webáruház készítés