Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2013.07.23 14:18

Neoprén ruha, az idei év legjobb vétele

Kisfiam az első életévében nem volt egy nagy vízicsibe, így inkább a parton rohangált és ott játszott. Ekkor igen hasznos volt számunkra az 50 faktoros UV ruha, amiről már írtam korábban.

 

A következő évben viszont már érdekelte a víz, viszont többször panaszkodott, hogy hideg, annak ellenére, hogy egy melegebb tóhoz szoktunk járni.

Főként a délutáni alvás miatt 4-5-nél előbb úgy sem értünk ki a strandra, így amikor nem volt annyira meleg a víz, a gyerkőc is, annak ellenére, hogy meleg volt és szívesen fürdött volna, nem ment bele a vízbe.

 

Hát ekkor jött az ötlet a neoprén ruhára. Gondolkoztunk is rajta, hogy nem túlzás-e, nem lesz-e felesleges pénzköltés, hisz idén csak belföldi nyaralást terveztünk.

                                               

 

De aztán, amikor először kisfiamra adtuk és ő vidáman fürdött, miközben a többi gyermek a parton fagyoskodott, akkor láttam, hogy érdemes volt beruháznunk. Vidáman szaladgált a vízben, oda-vissza, négykézláb, hátrafelé, vizet fröcskölve, bárhogyan.

 

Mivel pedig rövid ujjú kivitel a ruha, így a következő évben is nyugodtan tudjuk használni a neoprén ruhát, nem növi ki, így még gazdaságosabb is az ára.

                                   

 

Öröm volt látni a vidám fürdését, ahogy kúszott és mászott a vízben, meg ugrált, szaladt benne, miközben rajta kívül nem igazán volt már fürdőző. Addig maradhatott, amíg szeretett volna, abszolút nem lett kék a szája és nem is volt libabőrös.

 

Így egyaránt tudtuk használni nyári melegben, amikor még hűvös volt a víz, illetve késő délután, amikor a napocska lejjebb ment és emiatt lett 30 foknál alacsonyabb a hőmérséklet.

                                  

 

 

                        

Webáruház készítés