Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2013.05.27 23:24

Indulunk

Indul a Fittbaba webáruház!

Hát ezt is megértük. A sok-sok mosható pelenkázás után végre sikerül másoknak is tanácsot adni és másokat segíteni abban, hogy a mosható pelenkát válasszák, ezáltal segítve a környezettudatosságot és az egészséges életvitelt egyben.

 

Az áruház elindulásához rengeteg adminisztrációra volt szükség. Bár gondoltuk, hogy sok dolog kell hozzá, de hogy ennyi, azt nem.

 

Mi először elkezdtük használni, összegyűjteni azon termékeket, amiket jónak és egészségesnek, környezetkímélőnek tartunk. Amikor már jó sok terméket használtunk és úgy gondoltuk, hogy másnak már ne kelljen végig járni ezt az utat, akkor született meg a webáruház gondolata. Így most már kellő tapasztalattal a hátunk mögött szívesen segítünk és adunk tanácsot az egészséges életmódot kereső családoknak.

 

Most, hogy a végére értünk, reméljük egy igazán hasznos honlapot sikerült létrehoznunk, ahol mind a termékek, mind az információk kellő ismeretet fognak nyújtani ahhoz, hogy a pelenkaválasztást megkönnyítsük! AlvaPop-In, Baminex és Ella's Hause segítenek ebben.

 

Hogy még gazdaságosabb legyen a pelenkák megvásárlása, készítettünk napi és teljes csomagajánlatokat is, így még kedvezőbben lehet hozzájutni a mosható pelenkáinkhoz.

 

A pelenkázáshoz szükséges papírbetétek szintén megtalálhatóak kínálatunkban.

 

A tavaszi és őszi időszakban a pelenkázás egy igen hasznos kiegészítője a lábszármelegítő, mely igen megkönnyíti a napi pelenkázást.

 

Ha már a baba bőréről van szó, jött hozzá a ruhák természetes tisztításának gondolata is. Bár mi már a várandósságom ideje óta ezeket a szereket használjuk itthon, a webáruházba a termék bővítés kapcsán vettük be. Tudjuk, mennyire fontos a vegyszermentes háztartás, különösen akkor, ha kisbaba érkezik a családba. Így a mosódió, mosószóda, marhaepe szappan, folttisztító só és szódabikarbóna került a termékek közé. Újításként a méltán népszerű ECOEGG mosótojáskerült fel a termékek közé, ami még jobban leegyszerűsíti a környezettudatos, gazdaságos és egészségre ártalmatlan mosásokat.

 

Ahogy átgondoltuk a mosható pelenkákat, szinte adta magát a gondolat, hogy egészséges babahordozókat is tegyünk a kínálatunkba. Azért írom, hogy egészséges, mert nálunk csak a befelé hordozható változatok lesznek elérhetőek, amik mind a babának, mind a mamának egészséges. BB Slen szövött kendők,  BB Sling karikás kendők, Didymos szövött és karikás kendők, Hoppediz szövött és karikás kendők, Nandu kendők és karikás kendők, Manduca, Manduca Newstyle, Manduca HighFive, Manduca rugalmas kendő, BabaCo csípőülőke, Caboo (Close utódja) hibrid hordozó, Tricot Slen rugalmas kendők, Bébi mei tai és Deluxe mei tai a Tündérputtonytól, Emeibaby, Magyarinda és még sorolhatnám a többit, érkeztek.

 

Behoztunk egy étrend kiegészítőt is, amit szintén mi magunk is használunk és ismerünk, emiatt is merjük tiszta szívvel ajánlani. A Regulát Pro Bio és Methabolic található itt.

  

Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint segíteni Benneteket, hisz védőnőként jó sok dologra van szakszerű rálátásom. 

Újabban pedig ClauWi hordozási tanácsadóként is segítem az anyukákat, így nyugodtan kérdezzetek, szívesen segítek.

Szekszárdon pedig Babamasszázs oktatóként is tevékenykedem, hogy még inkább közelebb kerüljek a célközönségünkhöz, a kisbabákhoz.

A helyben működő Kanga Training szülés utáni regenerációs torna babahordozási tanácsadójaként pedig segítem az anyukákat a megfelelő hordozóeszköz kiválasztásában és használatában is, hogy a babájuk a torna alatt is biztonságban legyen. Garay Beatrix oktatót bátran metrem ajánlani.

 

Készleteinket folyamatosan bővíteni fogjuk, ezért érdemes később is visszalátogatni hozzánk.

 

Bármi kérdés, probléma esetén nyugodtan keress bennünket elérhetőségeinken, melyet ide kattintva megtekinthetsz.

 

Üdvözlettel:

 

Fittbaba csapata

www.fittbaba.hu

Webáruház készítés