Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

UV védő és neoprén termékek, gyermek a strandon

Főkategória >UV védő és neoprén termékek, gyermek a strandon

Ide kerülnek azok a termékeink, amik hasznosak a strandoláskor vagy akár wellness időszakban.

1. Ilyenek az UV ruhák, melyek SPF50+ faktorszámmal ideálisan védenek a nap káros sugarai ellen anélkül, hogy bármiféle krémmel kennénk az érzékeny baba bőrét.

2. A Neoprén és UV ruha kombináció a vízben didergő, lila szájú gyermekek védelmében javasoljuk. Ezzel a ruházattal melegen tartjuk gyermekeinket, miközben önfeledten játszatnak a vízben, vízparton.

 

3. Úszómellények: 16 lebegtetővel tartják fenn a gyermeket a vízben, melyek kivehetőek a gyermek súlyához igazítva. Méretezése alapőján 3-4 évig tudjuk használni 1 gyermeknél, így igen gazdaságos.

 

4. Napszemüvegek: melyek ólom-ftalát- és BPA-mentes polikarbonátból készültek, UVA és UVB szűréssel. Neoprén pánttal a kisebbeknek, a könnyebb viselhetőség miatt, flexibilis szárral a nagyobbaknak.

5. Vízi cípők : a láb és talpak védelmére. 50 faktoros UV védelemmel ellátva.

 

6. Fülvédők Ear Band It: dobhártya sérüléseknél, gyakori gyulladások alkalmával a nyári időszak igen kellemetlen tud lenni. Erre megoldás ez a termékünk, mely a szilikon fülvédőt neoprén fejpánttal tartja a helyén, szárazon tartva a fül bemenetét. Gyerek és felnőtt méretben, több színben kapható.

 

Mi ezeket használjuk, így bátran ajánljuk!

Azt azért hozzátesszük, hogy kisbabákat 1 éves korig érdemes árnyékban "napoztatni", direkt napra vinni még késő délután sem javasolt!

1 éves kor után 10-15 között kerüljük a direkt napsütést, előtte és utána már játszhatunk a napon, természetesen megfelelő védelemmel ellátva.
1. Két fő fejlesztőnk a Splash About cégből több, mint 38 éves tapasztalattal rendelkezik a gyermek fürdőruha ágazattal és dizájnnal. Mindkettőnek széles körű ismeretei vannak a  biztonsági előírásokban és gyermekek szükségleteiben.

 • Tervezőink termék elismeréseket szereztek, amely befolyásolta az egész gyermekúszás világát. A legjobb csecsemő úszó oktatókkal dolgozunk Nagy Britanniában. Termékeinket a többiek másolták, de sokszor a legolcsóbb anyagokkal dolgoztak, ezért gyenge minőségűek.

Raktár és a forgalmazás Nagy Britanniában míg a székhely és az igazgatóság Franciaországban található.

 

2. Fürdőruháink nem csak jól néznek ki, hanem tökéletes védelmet nyújtanak a természettel szemben, valamint segíthetnek gyermekének fejleszteni az úszását. Hagyományos neoprén ruha, tipikus viselet úszáshoz, nehezen feladható - de a miénk nem. Gyors fixálást használunk - biztonságosat - jól oldott kapcsokkal, hogy az öltözőben ne kelljen harcolni az öltözéssel.

 • Termékeink védik gyermekét a káros napsugaraktól és a potenciális bőrráktól. Minden termékünk  tesztelve van a tartósságra és biztonságra mind a vízben, mind a szárazföldön is. Az összes úszóruhánk SPF50+ biztonságot kínálnak (a lehető legnagyobb védelem) amely 50+ igazolást kapott az Arpansától, egy Ausztrál tesztelő vállalattól, aki megalkották a tesztelő határokat az anyagoknak, amelyek napvédelmet kínálnak.

splash about

 • Legújabb neoprén anyagokat használunk, amelyek puhábbak és rugalmasak és könnyen öltöztethetőek. Ezután az öltözködés kevesebb időbe telik, könnyebb, kényelmesebb és szórakoztatóbb.
 • Minden úszó termékünk elérte az európai biztonsági előírásokat CE Mark EN131138 - 1:2003 és a fő vizsgálati intézménnyel voltak tesztelve Európában, CRITT-vel.
 • Ha csökkenti a felhajtóerőt, Splash About úszómellényben, ekkor sem változtatja a valós méretét. Más, versenyképes termékek olyanok, hogy amint kiveszik a zsebből a lebegtetőt, mindjárt megváltozik a mérete, nagyobb lesz.
 • Természetesen a mi mellényeink védve vannak az átméretezés ellen is. Az úszómellénynél a használati utasítás egyértelműen magyarázza, hogyan kell használni ezt a rendszert és mutatja a legnagyobb előnyeit is.

3. Kialakítása kifejezetten egyszerű használatú, például Baby Neoprén-kombi teljesen szétnyílik, első része alul nyílik és így egyszerűen és gyorsan felvehető vagy levehető, ez könnyen megy nem csak Önnek, hanem a gyermekének is.

 

splash about

 • Fürdőruháink jól néznek ki - egyértelmű színek, vidám mintákkal és díszítéssel.
 • Happy Nappy fürdőruha védi a medencét a szennyeződéstől, így a gyerekek biztonságosan úszhatnak tiszta vízben. Angol csecsemő úszó iskolák már ragaszkodnak, hogy minden gyermek Happy Nappy fürdőruhát használjon a babaúszáson.
 • Soha nem használunk polycotton anyagot, amely a vízben gyorsabban átázik, mint más anyagok, amelyekből fürdőruhát gyártanak. Ezeknek a ruháknak felhasználása veszélyes és kényelmetlen. Termékünk használatával ez a gond soha nem fordul elő.

 

4. Minőségi és megbízható termékeket kínálunk ügyfeleinknek. Tisztességesen üzletelünk és csak azokat a termékeket adjuk el nekik, amelyeket mi terveztük és igyekszünk kiegyenlíteni az ügyfél követelményeinek.

 • Meghallgatjuk a többi gyermek úszó szakembert és szakértőket, akik megmutassák nekünk, hogyan javíthatunk termékeinken és szolgáltatásainkon.
 • Meghallgatjuk Önök javaslatait és állapításait: sok fejlesztésre való dolog éppen az ügyfeleinktől jutott el hozzánk.
 • A Splash Aboutnak prioritása a gyermekek kényelme és védelme. Termékeink hosszú design úton vettek részt, de senki más nem kínált bónuszokat, amelyek a Splash About kínál - kényelem, biztonság.
 • Termékeink számos fogyasztóvédelmi tesztelésen vettek részt.

 

splash about

„Attól a pillanattól, amikor a Happy Nappy fürdőruha kötelezővé vált a mi úszásoktatásunkon, úgy találtuk, hogy a szülők és az oktatók a vízben kevesebbet leterheltek. Korábban féltek az esetleges "balesettől", ami fenyegethette volna az óra végét. Ez már nem fog előfordulni, mivel az Ön terméke csodálatos és a szülők imádják."

Lisa Bouted, úszó iskola vezetője “ Bebe Leisure Ltd.

Webáruház készítés