Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2013.10.28 14:21

Milyen étrendkiegészítőt (v)egyek?

Bár nem vagyok egy nagy kapszulafogyasztó, azonban a kor előrehaladtával (pedig még csak 30 felett vagyok) azonban érzem és tudom is, hogy bizony néhány fontos vitamin-és áványianyag pótlást csak így tudok megoldani.

Most kezdhetném Ádámtól és Évától, vagyis, hogy mennyire kevés vitamint tartalmaznak a földek manapság az iparosodás és a mezőgazdaság rohamos fejlődésével, a termelés emelkedésével. Emellett pedig mennyi vegyszert is kénytelenek vagyunk megenni (már aki) a megtermelt zöldségek és gyümölcsök elfogyasztásával.

Persze a bio gazdaságok és helyi termelők előterébe helyezésével ez valamennyire csökkenthető, de az idő múlását még így sem tudjuk megakadályozni, igenis szükségünk van pótlásra.

Ekkor jöhetnek szóba az étrend kiegészítők.

Sokat néztük és bújtuk a polcokat, évről évre változott a termékpalettánk, mivel egyszer erről, máskor a másik összetevőről olvastunk kevésbé hízelgő tanulmányt.

Szedegettük és olvasgattuk az reklámokban oly kecsegtető újabb és újabb termékeket, aztán derült ki számunkra, hogy nem igazán nekünk találták ki.

Igen nehéz is választani, mert hát az ár is igencsak fontos tényező a pénztárcánknak, de az egészség meg mégiscsak kellene.

Ha már szedek egy vitamint, abban viszont ne legyenek olyan anyagok, amik akár kumulálódnak a szervezetemben vagy épp kimutatások alapján nem épp jó irányban befolyásolhatják a szervezetem működését.

Itt jogosan merül fel az emberben a kérdés: vajon most akkor jó-e nekem, ha szedek valami tabit annak a negatív hatásával együtt, vagy inkább ne szedjek semmit, mert az kevésbé árt nekem. A megoldást csak egy dolog kínálhatja, ha megtalálom azt a terméket, ami valóban nem tartalmaz olyan anyagokat, amiket nem szeretném, ha benne lenne.

Egyszer csak ráakadtunk a Dr. Chen Patika termékeire. Furcsa volt, hogy az összetétele teljesen elfogadható az álláspontom szerint. Érdemes megnézni és elolvasni, valóban kitűnő termék.

 

Ami nekem még fontos volt, az ár/érték aránya. Bár lehet, hogy némely termékük nem tűnik olcsónak, de ha megnézzük a hatóanyagot és az adagolást más készítményekkel szemben, akkor bizony rá kell jönnünk, hogy igencsak gazdaságos is.

Másik fontos termékünk a Rechts Regulat Bio.

Ez egy folyadék, így azok számára is elfogadható, akik nem akarnak kapszulát enni annak zselatin tartalma miatt (vegetáriánusok). Ennek ellenére mi is fogyasztjuk, mivel egy jó kis lúgosító folyadék, reggel, ébredés után egy kissé felturbózza a szervezetet, beindítja a méregtelenítést, igazi vitaminbomba a téli időszakban. Az ára miatt szezonálisan fogyasztjuk, így viszont bőven kifizetődő.

Az íze kissé savanykás, de pohár vízben feloldva vagy akár egy palack vízbe beleöntve el is kortyolgatható. Nálam a poharas verzió működik, néhány nap után már hiányzik az íze, így reggelente meg is vendégelem magam ezzel a koktéllal, most az ősz közeledtével épp aktuális is.

Az összetétele csak bio, így méreg aztán nincs benne. Sok zöldség és gyümölcs enzimje található benne, nagy adag vitaminnal.

Mi nagyon szeretjük a termékeket, amiket forgalmazunk, azokat már próbáltuk és/vagy most is fogyasztjuk. Ezért is merjük ajánlani és ezért is osztom meg tapasztalataimat, hogy másnak nem kelljen ennyi időt töltenie a keresgetéssel, hisz mi már megtaláltuk J

Webáruház készítés