Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2013.11.22 14:31

Emeibaby-t láttunk

A napokban végre mi is megcsodálhattuk ezt az új hibrid hordozót. Ismét egy olyan terméket láttam, amire azt mondom, nekem is kell egy ilyen.

Első ránézésre igen hibrid, vagyis 3 féle babahordozót ötvöztek benne, a sávolyszövésű szövött kendőt, a karikás kendőt és a csatos hordozót.

Ami igen nagy ötlet volt az osztrák anyuka részéről, hisz nem kell kompromisszumokat kötnünk, ha kendőzni szeretnénk, de mégse, mert nincs türelmünk hozzá (igenis vannak ilyen típusú emberek), nincs időnk rá, óvodába vagy iskolába viszünk nagyobb gyermeket akár autóval akár tömegközlekedéssel, de azért mégis úgy gondoljuk, hogy jó lenne mindkettőnknek a kendő típusú hordozás.

Ezeknek az anyukáknak most nem is kell gondolkodni a különféle hordozóeszközök beszerzésén, mert ezzel az egy hordozóval megvalósulhat az ideális babahordozás.

Emellett pedig rengeteget spórolhatunk is, hisz bőven elegendő 1 hordozóeszköz a hordozáskor végéig.

A felvétele rendkívül egyszerű, csak néhány lépéssel több, mint a csatos babahordozóknak, de ez a pár lépés pont a baba optimálisabb rögzítését szolgálja.

Ugyanúgy vesszük fel elölre és hátulra is, m int a csatos hordozókat, csak itt a karikák segítségével optimális gerinctámasztást tudunk adni. Ugyanezt szolgálja a sávolyszövésű body is.

A derékpántok két irányba húzhatók meg, ami, bár feleslegesnek tűnhet, mégis az abszolút kényelmet és könnyebb ráigazítást szolgálja.

A gyermek felvétele után a vállpántok hevederei két irányba meghúzhatók, a vállpántokat összekötő heveder elöl hordozáskor pedig hónunk alatt átnyúlva is meghúzható. A lábak beigazítását követően a karikákkal tökéletesen rögzíthetjük a baba pozícióját és már indulhatunk is.

Amennyiben elalszik hordozottunk, az alvó csukja, patentos rögzítésével könnyedén biztosíthatjuk a nyugodt pihenést.

A kipróbálás remekül sikerült, pici babánál és nagyobb gyermeknél is ideális támasztást ad, a body rész elegendő magasságot ad. Nem kell tartani attól, hogy kinövi a gyermek.

Súlyhatára: 15 kg.

 

Összegezve: Egy nagyon kényelmes, ötletes hordozót nézhettünk meg, amiben minden életkorban minden kritériumnak meg tudunk felelni, ha hordozni akarunk.

A termék megvásárolható a www.fittbaba.hu weboldalon.

Webáruház készítés