Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2016.03.01 16:13

Van élet a mikró után?!

Az ember, amikor gyermeket vállal, próbál átállni az egészséges életmódra, igyekszik megtenni minél többet születendő gyermeke egészsége érdekében.

Nálunk is így volt és már a várandósság alatt kezdtünk tudatosabban fordulni önmagunk és környezetünk felé.

A sok-sok dolog mellett, amire most nem térnék ki, sor került a konyhai mikrohullámú sütő cseréjének, illletve leselejtezésének gondolata is.  Mivel azonban nem nagyon tudtuk megoldani a melegítést máshogy, a mikró maradt.

Férjem buzgóságának köszönhetően nem hagytuk nyugodni a gondolatot és bár használatát minimálisra korlátoztuk, bozony voltak olyan ételek, amiknek megmelegítése fejtörést okozott volna mikró nélkül. Gondolok itt elsősorban a húsokra.

A bébi ennivalóknál ez nem volt gond, ott a gőzölős melegítést választottam, mikrót abszolút nem használva a házi koszt mellé.

Ami azonban aggasztott gyermekem növekedésével, az a tej melegítése volt. Erre már akokor egy kis lábost használtunk, de előfordult, hogy elutazva itthon maradt és akkor a mikró került ismét előterébe, noha nem szerettem akkor sem használni.

Már csak a szilárd ételek maradtak, amiket nem igazán tudtunk megmelegíteni mikró nélkül addig, míg meg nem találtuk az asztali halogén sütőt!

 

http://www.sencor.hu/multifunkcios-halogen-suto/smh-330

 

 

Ez a sütő igazándiból a nagy sütőnk kicsinyített mása, a konyha pulton van a mikró helyén és bármit lehet benne melegíteni, sütni, kiolvasztani.

 

 

Ebbe kerülhet fém, ami a lényeg, hogy műanyag nem (amit mikróba sem érdemes használni), mert megolvasztja. Olyan edényekbe, tányérokba lehet melegíteni, amit a hagyományos sütőbe is betennénk.

 

Időben tovább melegít, ám ez maximum kb 3-4 perc pluszt jelent (de mi ráérünk). Mivel azonban nagyobb tál is belefér, így több személynek egyben megmelegíthető az étel.

 

Ráadásul, ha csak kevés ételt szeretnék sütni, pl egy bagettet 10 perc alatt megsütni, akkor nem kell bekapcsolnom a sütőt, csak beleteszem ebbe a gépbe, nem kell előmelegítenem és 10 perc múlva kész is a friss bagett.

Alsó és felső rács van rajta, így akár 2 tányér is befér.

 

Kiolvasztó funkció is van rajta, így arra is használható.

 

Használat után egy kiszedővel tudjuk a forró tányért kivenni, kézzel meg se próbáljuk.

 

Mi nagyon szeretjük, bátran ajánlom minden családnak, ha szeretne váltani.

 

 

Ára egy hagyományos mikrónak felel meg.

Webáruház készítés