Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2013.07.25 14:35

Caboo babahordozó kipróbálva

Ha kendőznél, de mégsem teszed, mert túl bonyolultnak tűnnek a kötésfajták, akkor itt a Caboo. Egyszerű használat, könnyű felvétel.

Nem voltam egy nagy kendőzős fajta, nincs is ezzel semmi gond. Mindig örömmel néztem azokat az anyukákat, akiknek van türelmük és kitartásuk ahhoz, hogy hordozókendőben hordják babájukat.

Én nem vagyok/voltam ilyen. De amikor megláttam a Caboo hordozót, akkor tudtam, hogy ezt nekem és a hozzám hasonló anyukáknak találták ki!

Ha mégis szeretnénk hordozni kendővel, de nem szeretnénk az 5 méteres anyagot magunkra kötözgetni, naponta többször is vagy csak egyszerűen nincs rá lehetőségünk (gondoljunk itt az autóval járkáló anyukákra, a második gyerekesekre, akiknek már nem biztos, hogy mindig lesz idejük arra, hogy a reggeli oviba kisérés előtt a kendőbe felkössék magukra babócájukat), akkor itt az ideális megoldás.

 

Ez a kendő már eleve kész kötésben vehető fel, ami annyit jelent, hogy a kendőt csak fogjuk és, mint egy pólót, belebújunk.

Figyelni kell arra, hogy a Caboo felirat a lapockák közé kerüljön. Ha ezzel megvagyunk, a karikák segítségével olyan szorosra húzzuk a kendőt, hogy kezünkkel a mellkasunktól 10-12cm-re tudjuk kinyújtani a testünktől a kendőt.

Ekkor jöhet a gyermekünk. A vállunkra téve először az egyik, majd másik lábát is bebújtatjuk a kendőbe, eligazgatjuk a belső és külső pántokat, így már látszik is a gyermek M lábtartása, ami az ortopédiailag elfogadott. A karikák segítségével szorosabbra húzhatjuk.

A zsákként is használható keresztpántot pedig átkötjük magunkon, a hátunkon csomóval rögzítve.

Ha a baba fejét meg tudjuk puszilni, jó helyen van.

Amit még érdemes megemlítenem, hogy biopamutból készül, mert a legkisebb korban különösen fontos a vegyszermentes ruházat.

Teherbírása 14,5 kg, de csak elöl hordozásra alkalmas. Így kiegészítő hordozóeszközre szükség lesz a későbbiekben pl. mei tai vagy csatos hordozó.

Ezzel az eszközzel is, mint mindegyikkel, csak befelé hordozunk!

Nagyon elégedett voltam vele, engem lenyűgözött. Aki kendőzne, de mégsem teszi, különböző okok miatt, annak ez kitűnő választása Caboo hordozókendő!

Ajánlom azoknak, akik nem hosszútávon sétálgatnak, hanem autóból ki-és beszállnak, testvért visznek bölcsődébe, óvodába, bevásárolnak.

Videót a felvételről a képre kattintva nézhetitek meg!


Webáruház készítés