Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-30/480-4545
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Fittbaba Blog
2013.07.20 14:59

BabaCo-val sétálunk

Mivel kisfiam már elmúlt 2 éves és a meglévő csatos babahordozónkat egyre kevésbé használjuk, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy találjak valami olyan hordozóeszközt, amit még tudunk használni az olyan helyzetekben, amikor bizony még elvárja kisfiam a hazafelé cipelést.

Így találtam rá a BabaCo csípőülőkére.

A korábbi, félvállas babahordozókkal nem volt jó tapasztalatom, ugyanis mivel gerincferdőlésem van, ezekkel a hordozókkal hamar megfájfult a derekam, annak ellenére, hogy csak rövidtávra használtam. Olyannyira nem bírom ezeket a típusokat, hogy még amikor kisebb volt a kisfiam, akkor is próbáltam így hordozni otthon, rövid időre, de már az a kis súly és rövid idő is elég volt ahhoz, hogy fájjon a gerincem.

Így úgy voltam vele, hogy nem igazán érdemes nekem ezekkel kínlódni, keresnem kell egy másfajta megoldást.

Egész eddig nem is találtam, így már kicsit elkeseredtem, amikor a játszótérről hazafelé kisfiam felkéretőzött, én pedig próbáltam neki eleget tenni, de nem sokáig, mert a súlya bizony nem engedte, hogy hosszútávon cipeljem.

Így korábban az volt a megoldás, hogy csak közeli terekre mentünk, de egy idő után bizony unalmas volt, mert oda nem igazán jártam gyerekek, egyedül pedig néha már unalmas volt kisfiamnak a játszó, hiába is szaladgáltunk együtt.

Így találtam rá a BabaCo-ra. Elsőre ez is egy féloldalas hordozó, de felvéve mégis olyan jól oszlatja el a súlyt a csípőn, hogy bizony semmiféle terhelést nem lehet érezni.

Azonnal beleszerettem, így most már rendszeresen használjuk. Úgy gondolom, hogy az éra igazán kedvező, és mivel hosszú időközben lehet használni, a következő gyermeknél már 6 hónapos kortól is használhatom.

Az a jó benne, hogy nem kell cipelni, nem melegít, nem foglal helyet. Amíg nem használom, mindkét kezem szabad, amikor pedig a gyerkőc ül rajta, elég egy kézzel a hátát megtámasztani, így sem a derekam, sem a karom nem fárad el úgy, mint anélkül.

Addig pedig nyugodtan mehetünk játszótérre, fagyizni, orvoshoz, bevásárolni, nem okoz gondot a hazafelé út, ha kisfiam felkéretőzik, csak a már séta előtt a derekamra csatolt BabaCo-ra ültetem, és már mehetünk is.

Ha pedig hazafelé sétálgatva épp fontos felfedeznivalónk támad, mert meglát kisfiam egy bogarat, bogyót, falevelet, kövecskét, botot és még sorolhatnám, hogy mit, akkor egyszerűen csak leteszem, megvizsgálgatjuk a kérdéses dolgot és már mehetünk is tovább.

Könnyű használata, könnyű viselete és abszolút vásárlóbarát ára miatt kedveljük.

Webáruház készítés