Új jelszó kérése

Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-70/226-50-26
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekDidymos karikás kendő jacquard-szövésű

Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
 • Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
 • Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
 • Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
 • Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
 • Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
 • Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
 • Didymos karikás kendő jacquard-szövésű
23 400 FtMéretválaszték: létezik rövidebb, azaz 170-180cm hosszú, és hosszabb, 200-210cm hosszú Didymos karikás kendő. A kendő lelógó vége ferdén vágott, "csapott". A hosszát a rövidebb oldalán mérjük.

Ha nem vagy benne biztos, melyik a te méreted, segíthet, ha leméred magad körbe, egyik válladtól az ellenkező oldali derekad magasságig, majd körbe vissza a kezdőpontig. Ha ez a hosszúság kevesebb, mint 135cm, minden bizonnyal a rövidebb kendő a te méreted. Ha több, válaszd a hosszabbat!

Ígért szélesség: 70cm

Vállmegoldások: a hajtott és húzott vállmegoldás (a különbséget a képeknél láthatod)

Karikák: egy pár 87mm átmérőjű, matt ezüst színű, alumínium karika.

Milyen korú babához ajánljuk: újszülött kortól akármeddig használható.

Hogyan lehet vele hordozni: elöl, csípőn, és akár háton is.

Anyaga: 100% biopamut.

Szövése, festése: sávoly szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek.

 • Didymos karikás kendőhöz angol-német nyelvű információs füzetet adunk, melyek sok hasznos informácó mellett kötésleírásokat is tartalmaznak.

  A kendők legtöbbje 100%-ban ökológiai gazdaságban termesztett pamutból, azaz biopamutból készült. A többi kendő kevert szálas - ezek a biopamut mellet más, szintén ökológiai gazdaságban előállított szálat tartalmaznak: birka, alpaka és kasmírkecske gyapját, selymeket, kapokot, rámit, stb.

  A csúcsminőségű, hosszú szálú gyapot Egyiptomból, Törökországból és Peruból érkezik, majd (környezetvédelmi és társadalmi szempontokat szem előtt tartva) a fonal előállításától a a fonal festésén át a szövésig minden egyéb mozzanatot Németországban vagy Ausztriában végeznek. A karikás kendőket a németországi Ludwigsburg szabóműhelyeiben varrják.

  A gyártás és az előállítás során semmilyen egészségre ártalmas kémiai anyagot, vagy olyan, napjainkra már általánossá válteljárást nem használnak, aminek alkalmazását pusztán esztétikai, vagy a gyártást könnyítő, gyorsító szempontok indokolják. A festékek nehézfémektől, mérgezőanyagoktól mentesek.

  A háromféle szövésmód – sávoly, atlasz és jacquard – amivel a Didymos cég dolgozik, színek és minták végeláthatatlan sorát adják.

  Vásárláskor a kendők a megadott méretnél valamivel nagyobbak, végleges méretüket az első mosással érik el. Színüket a mosásnál nem eresztik, sok használat után is eredeti színükben pompáznak.

  A kendők húzott és hajtott megoldással készülnek. A kettő közötti különbségről IDE kattintva olvashatsz.

  A kendő neve

  Színe, mintája
  Fekete tojásos

   

  fekete alapon játékosan összekuszálódott kisebb-nagyobb ezüstszürke ellipszisek díszítik a kendő színét. A visszáján ezüstszürke alapon feketék az ellipszisek. Színe és visszája különböző. Hosszanti szegései egyformák.

   

  Piros hullámok

   

  a kendőn hosszábban futó szélesebb-keskenyebb hullámvonalak az égőpiros-narancs-fukszia színeiben játszanak. Izgalmas hatás nem csak a szemnek, de tapintásra is. Színe és visszája különböző. Hosszanti szegései egyszínűek.

   

  Mélykék-fehér indio

   

  az egyedi tervezésű szövésnek köszönhetően a mélykék és fehér szálak apró, kézzel is tapintható gyémántokat mintáznak. A minta homogén. Színe és visszája, valamint hosszanti szegései egyformák.

   

  Lisca Smeraldo

  sötét alapon (a kék és a fekete szálak játéka adja) sávonként ellentétes irányba futó, párhuzamos smaragdzöld "halszálkák". Csillogó, élénk hatás nem csak a szemnek, de tapintásra is. Színe és visszája megegyezik. Hosszanti szegései egyszínűek.

   

  Bodzaszínű hullámok

   

   a kendőn hosszábban futó szélesebb-keskenyebb hullámvonalak a lila különböző árnyalataiban játszanak. Izgalmas hatás nem csak a szemnek, de tapintásra is. Színe és visszája különböző. Hosszanti szegései egyszínűek.

   

  Napsárga indio

   

  az egyedi tervezésű szövésnek köszönhetően a ragyogó napsárga szálak apró, kézzel is tapintható gyémántokat mintáznak. A minta homogén. Színe és visszája, valamint hosszanti szegései egyformák.

   

  Kék hullámok

   

  a kendőn hosszábban futó szélesebb-keskenyebb hullámvonalak a kék különböző árnyalataiban játszanak. Csillogó, élénk hatás nem csak a szemnek, de tapintásra is. Színe és visszája különböző. Hosszanti szegései egyszínűek.

   

  Rubin-mandarin indio

   

  az egyedi tervezésű szövésnek köszönhetően a rubinpiros és narancssárga szálak apró, kézzel is tapintható gyémántokat mintáznak. A minta homogén. Színe és visszája, valamint hosszanti szegései egyformák.

   

 • Cikkszám
  816776
  Tömeg
  1 kg/db
  A vásárlás után járó pontok
  100 Ft
Webáruház készítés