Új jelszó kérése

Hírek

2016.07.13 15:30
2014.05.18 22:35
2013.12.10 20:27

Vásárolj helyi vállalkozásoknál és nyerj a nyugtáiddal!

Vásárolj 3.000 Ft értékben webáruházunkban és minden hónapban értékes ajándékokat nyerhetsz a www.koszonomabc.hu oldalon. 

Részletek IDE kattintva olvashatóak

Egészségpénztár

A mosható pelenkák egészségpénztári számlára elszámolhatók, így kérünk megrendeléskor a Szállítási és Fizetési módnál jelezd,és a csomaghoz ezt is mellékeljük.


Jogszabályi háttér: 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról

Ingyenes szállítás

30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk!

Fittbaba blog

Blogolásaink mostantól folyamatosan olvashatóak.

Itt a kapható termékeinket igyekszünk részletesebben bemutatni, hogy jobban tájékozódhassatok egy-egy termék tulajdonságáról.

Egyéb, hasznos témákkal is jelentkezünk.

A blogot a képernyő jobb felső sarkában, a vásárlói belépés alatt találjátok meg egy kis ikon "Blog" formájában.

Olvassátok szeretettel:

A Fittbaba.hu csapata

Keress a Facebook-on!

 Pick Pack Pont

Házhozszállítás

Hiányzó termék

Amennyiben olyan terméket rendelsz meg tőlünk, ami nincs készleten, akkor is a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni, melynek idejéről folyamatosan tájékoztatunk.

 

Hírlevél

Fizetési megoldás

Fórum

Nincsenek témák!

Termékajánló

www.fittbaba.hu
+36-70/226-50-26
fittbabaemail.com

Elérhetőségünk

TOP termékek

Termék részletekDidymos karikás kendő sávoly szövésű

Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
 • Didymos karikás kendő sávoly szövésű
20 900 FtMéretválaszték: létezik rövidebb, azaz 170-180cm hosszú, és hosszabb, 200-210cm hosszú Didymos karikás kendő. A kendő lelógó vége ferdén vágott, "csapott". A hosszát a rövidebb oldalán mérjük.

Ha nem vagy benne biztos, melyik a te méreted, segíthet, ha leméred magad körbe, egyik válladtól az ellenkező oldali derekad magasságig, majd körbe vissza a kezdőpontig. Ha ez a hosszúság kevesebb, mint 135cm, minden bizonnyal a rövidebb kendő a te méreted. Ha több, válaszd a hosszabbat!

Ígért szélesség: 70cm

Vállmegoldások: a hajtott és húzott vállmegoldás (a különbséget a képeknél láthatod)

Karikák: egy pár 87mm átmérőjű, matt ezüst színű, alumínium karika.

Milyen korú babához ajánljuk: újszülött kortól akármeddig használható.

Hogyan lehet vele hordozni: elöl, csípőn, és akár háton is.

Anyaga: 100% biopamut.

Szövése, festése: sávoly szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek.

Ha olyan kendőt szeretnél, ami nincs a kínálatunkban, kérünk, jelezd felénk, megpróbáljuk beszerezni.

 • Didymos karikás kendőhöz angol-német nyelvű információs füzetet adunk, melyek sok hasznos informácó mellett kötésleírásokat is tartalmaznak.

  A kendők legtöbbje 100%-ban ökológiai gazdaságban termesztett pamutból, azaz biopamutból készült. A többi kendő kevert szálas - ezek a biopamut mellet más, szintén ökológiai gazdaságban előállított szálat tartalmaznak: birka, alpaka és kasmírkecske gyapját, selymeket, kapokot, rámit, stb.

  A csúcsminőségű, hosszú szálú gyapot Egyiptomból, Törökországból és Peruból érkezik, majd (környezetvédelmi és társadalmi szempontokat szem előtt tartva) a fonal előállításától a a fonal festésén át a szövésig minden egyéb mozzanatot Németországban vagy Ausztriában végeznek. A karikás kendőket a németországi Ludwigsburg szabóműhelyeiben varrják.

  A gyártás és az előállítás során semmilyen egészségre ártalmas kémiai anyagot, vagy olyan, napjainkra már általánossá válteljárást nem használnak, aminek alkalmazását pusztán esztétikai, vagy a gyártást könnyítő, gyorsító szempontok indokolják. A festékek nehézfémektől, mérgezőanyagoktól mentesek.

  háromféle szövésmód – sávoly, atlasz és jacquard – amivel a Didymos cég dolgozik, színek és minták végeláthatatlan sorát adják.

  Vásárláskor a kendők a megadott méretnél valamivel nagyobbak, végleges méretüket az első mosással érik el. Színüket a mosásnál nem eresztik, sok használat után is eredeti színükben pompáznak.

  A kendők húzott és hajtott megoldással készülnek. A kettő közötti különbségről IDE kattintva olvashatsz.

  A  kendő neve                   Színe, mintája                                             
  Katja

   

  vidám színekben pompázó kendő - háromféle narancssárga, narancsos barna, drapp, élénkpiros, sötétkék és sötétzöld. Hosszában csíkos, a minta hosszában szimmetrikus. Színe és visszája egyforma.

   

  Jack

   

  egyik oldalán sötétbordó, a másikon fekete színű, minta nélküli kendő. Színe és visszája különböző. Hosszanti szegései egyformák.

   

  Lisa

   

  mélykék alapon színes csíkos kendő. A csíkok halvány rózsaszín, élénk lila, fűzöld és méregzöld, sötétkék és középkék, citrom- és narancssárga színekben játszanak. A kendő a hossztengelyére nézve szimmetrikus. Színe és visszája egyforma. Hosszanti szegései különböznek: az egyik szegés mélykék, a másik középkék színű.

   

  Olaf

   

  az őszi levelek színeiben (sárga, rozsda és narancs) pompázó, keskenyebb-szélesebb hosszanti csíkokkal tarkított kendő. Színe és visszája egyforma. Hosszanti szegései különböznek: rozsda, illetve sárga színűek.

   

  Till

   

  a sötétkék alapot keskeny halványkék-fehér csíkok szeldelik fel. Színe és visszája, valamint hosszanti szegései egyformák.

   

  Iris

   

  a zöld és a kék különböző árnyalataiban (sötétzöld, türkizkék, fűzöld és sötétkék) pompázó, hosszában csíkos kendő. Középen széles csík húzódik, a szélek felé haladva keskenyebb csík következik, a szegéseket pedig ismét széles csík alkotja. Színe és visszája egyforma. Hosszanti szegései egyformák.

   

  Jan

   

  hűvös kék- és türkizárnyalatokat felvonultató, hosszában szélesebb-keskenyebb csíkokkal tarkított kendő. Színe és visszája egyforma. Hosszanti szegései különböznek: az egyik szegés türkiz, a másik kék színű.

   

  Eva

   

  rózsaszín, pink és ibolyalila színeket felvonultató, hosszában csíkos kendő. Középen széles csík húzódik, a szélek felé haladva keskenyebb csík következik, a szegéseket pedig ismét széles csík alkotja. Színe és visszája, valamint hosszanti szegései egyformák.

   

  Paul

   

  a kendő hosszán, a kendő szélétől egyharmadnyi távolságban futó gyémántos minta két részre osztja a kendőt. A kisebbik részen (hosszában a kendő harmadán) a kendő színe farkasszürke, visszája világosszürke. A nagyobbik részen (hosszában a kendő kétharmadán) a kendő színe égkék, visszája világoskék. Színe és visszája különböző. Hosszanti szegései is különböznek: az egyik szürke, a másik kék.

   

  Gekkós

   

  a kendő színét barna alapon zöldes, kék pöttyös arasznyi gekkók díszítik. Két hosszanti széle mentén a gekkókkal egyszínű "gekkó"-foltok futnak. A kendő visszáján az alapszín zöldes, a gekkók pirosas-kékes színűek. Színe és visszája különböző. Hosszanti szegései egyszínűek.

   


   
   

   
   

   
   

   
   

   
   

   
   

   
   

   
   

 • Cikkszám
  433362
  Tömeg
  1 kg/db
  A vásárlás után járó pontok
  40 Ft
Webáruház készítés